VAKRE DRAKTER

Vakre drakter er en inspirasjonsside og et butikkvindu for norske festdrakter. Draktene er laget med kjærlighet for søm av designer Ragnhild Blikø i Trondheim. 

Hos Vakre drakter får du en anledning til å skape festdrakten du ønsker deg, med detaljer og farger som passer deg best.

Vakre drakter er for deg som liker stilrene og enkle kvalitetsplagg som varer lenge og går i arv. Draktene blir sydd med stoffer av høy kvalitet, og sømdetaljene er grundig utprøvd for at du skal få et plagg det er behagelig å gå med.  

Vakre drakter har som mål å skape en drakt du bærer med stolthet i mange anledninger. Derfor setter Vakre drakter dine individuelle ønsker og behov først, og gir deg en behagelig og fin kundeopplevelse.
Vær deg selv

Hver kropp er unik og derfor ønsker jeg at vi sammen finner fasongen som passer din kropp best. Vesten kan sys med god ledighet eller ønsker du en smalere variant ordner vi det. Lengden på jakken får du etter eget ønske.
Farger er viktig!  Du kan velge mellom åtte forskjellige farger på vest og jakke. Vi finner fargen som kler deg og din personlighet. Her kan du virkelig boltre deg. På billedgalleriet kan du se noen forslag til kombinasjoner

Hver del av drakten blir sydd etter dine mål.

Komplett drakt vil koste kr.23,500,-  med ulljakken, uansett hvilken variant du velger. Sølv og silketørkle kommer utenom.
Slik gjør du det:

1

Velg jakke

Det følger med en ulljakke for kjølige dager. Jakken er foret og har et legg i ryggen. Her kan du velge mellom åtte forskjellige farger.

ALLE JAKKEVARIANTER

2

VELG VEST

Vesten blir sydd i silkebrokade og er foret. Den har en asymmetrisk åpning som gir den karakter og spenning. Her kan du velge mellom åtte forskjellige farger.

ALLE VESTER

3

SKJØRT OG FORKLE

Jeg har i utgangspunktet valgt en sort ulldrape i skjørtet. Det er fordi det er lett og behagelig å ha på. Skjørtet har ingen rynker i midjen, men er lett utskrådd og med god vidde nederst.

Velger du forkle: Helleristninger på grått tynt ullstoff som kneppes på skjørtet eller forkle i ull/silke brokade med fløyel øverst og knytesnor rundt livet.

4

VELG SØLV

Jeg leverer sølv og silketørkle fra norske produsenter. Du vil få mye å velge mellom.
For mer informasjon:
ragnhild@ragnhild.no